Fermentuota siauralapio gauromečio arbata

3.009.00

Siauralapis gaurometis – augalas, kitaip vadinamas „ožkarože“. Jo nauda neginčyjama tiek žemės ūkyje, tiek žmogaus organizmui. Gaurometis padeda: nusilpus organizmui, atsigauti po apsinuodijimo, gerybinių ir piktybinių darinių profilaktikai, pagalbinė priemonė gydant skrandžio opą, gastritą, kolitą ir kt. Apie Gauromečio naudą ir naudojimą daugiau informacijos galite rasti internete:
https://lt.wikipedia.org/wiki/Siauralapis_gaurometis
http://www.simkunaites-fondas.lt/siauralapis-gaurometis-ir…/

Tai puikus žaliosios arbatos pakaitalas, nes neturi kofeino. Tačiau neapsirikite, gauromečio arbatos lapelių ir žiedų (jie džiovinami atskirai) neužtenka tik prisiskinti ir sudžiovinti. Lapelius būtina fermentuoti, tik tada jie tampa tinkami naudoti arbatai. Pas mane jie fermentuojami natūraliu būdu.

Kaip Pasiruošti ir mėgautis arbata? Su pasimėgavimu! Ir, žinoma, vandeniu. Jį atvėsinti iki 80 laipsnių ir užpilti į puodelį ant žiupsnelio arbatos. Palaukti, ir gerti tiek karštą, tiek atvėsintą. Gera žinia ta, kad tas pačias arbatos žoleles galima užplikyti 3 kartus!

Išvalyti

Aprašymas

Siauralapio gauromečių lapų arbata su žiedlapiais ir džiovintų uogų gabaliukais.

Jums taip pat gali patikti…